Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zala megye képes leírás - Étterem.tlap.hu
részletek »

Zala megye - Étterem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: etterem.tlap.hu » Zala megye
Keresés
Találatok száma - 19 db
A Gyöngyösi betyárcsárda

A Gyöngyösi betyárcsárda

Népi műemlék épületben, és hangulatos műemléki udvarán visszatérhetünk az egy-két századdal ezelőtti világba. Az épületet a 18. század elején építették, és 1729-ben már állt a csárda. A csárda tulajdonosának sem volt könnyű dolga, hiszen ha a betyárok pártján állt, akkor a csendőrökkel gyűlt meg a baja, ha a csendőröket támogatta, akkor pedig bizony a betyárok nem kímélték. A Gyöngyösi Betyárcsárda mellett egy szomorú fűzfa tövében nyugszanak Vak Illés és Kőkes Pista, akiket a legenda szerint a Rezi hegy oldalában fogtak el a csendőrök és kivégezték őket. Az úton már messziről látható a szomorúfűz a csárda mögött, amely örök nyugalmat adott a két betyárnak.

Fiáker Vendéglő és Panzió - Zalaszentgrót

Fiáker Vendéglő és Panzió - Zalaszentgrót

Fiáker Vendéglő és Panzió Nagy örömünkre szolgál, ha vendégül láthatjuk a Fiáker Kisvendéglőben. Étlapunk arra hivatott, hogy ízelítőt adjon a nemzetközi gasztronómia ízvilágából, de nagy hangsúlyt fektetünk a tájjellegű ételekre is. Klimatizált különtermünkben, nyáron fagylaltbárunkkal 50 fős kerthelyiségünkben várjuk a kikapcsolódásra vágyókat. Törzsvendégeink számának örvendetes növekedése szükségessé teszi, hogy kiemelt fontossággal kezeljük az étlapszerkesztést, így azt folyamatosan fejlesztjük, változtatjuk. Vendéglőnk alapelve, hogy a legkedvezőbb áron a legmagasabb szolgáltatást nyújtsuk Önnek és vendégeinek, és mindez az Önök közreműködésével történjék.

Hotel Erzsébet - Hévíz

Hotel Erzsébet - Hévíz

A Hotel Erzsébet*** gyógy és wellness szálloda Hévíz szívében, a világhírű gyógyfürdő bejáratának közvetlen közelében helyezkedik el.

Hotel Nagykanizsa - Étterem

Hotel Nagykanizsa - Étterem

Kiváló szállás olcsó árakkal a város központjában. Hotel Nagykanizsa egyik legfrekventáltabb helyén helyezkedik és tökéletes az ide utazók számára, étterme finom, ízletes ételekkel várja az ide látogatókat. 55.000 város egyik legnagyobb hotelje 40 kétágyas szobával csoportokat is eltud szállásolni és étkezést nyújtani számukra.

Hotel Napfény - Hévíz

Hotel Napfény - Hévíz

Hotel Napfény, Hévíz, Ungarn, Restaurant, Sauna, Massage, Halb und Vollpension

Hotel Vital - Zalakaros

Hotel Vital - Zalakaros

Unwind, relax and enjoy yourself in a familiar atmosphere. Beautiful wellness area with indoor swimming pool, hot springs , sauna and a variety of massages

Hirdetés
Kovács Étterem - Hévíz

Kovács Étterem - Hévíz

KOVÁCS ÉTTEREM HÉVÍZ - KOVÁCS ÉTTEREM.....AHOL ENNI MINDIG JÓ!

Margaréta Étterem - Keszthely

Margaréta Étterem - Keszthely

Étterem Margaréta Étterem belvárosában, házias ételekkel és különlegességekkel

Monarchia-ház - Keszthely

Monarchia-ház - Keszthely

Monarchia-ház Keszthely Vendégház vendéglő kávéház

Nagykanizsa Hotel - Nagykanizsa

Nagykanizsa Hotel - Nagykanizsa

Nagykanizsa Hotel Nagykanizsa Panzio Szoloskert Fogado Nagykanizsa sz´ll´s Zalakaros

Nature Reform Étterem - Zalaegerszeg

Nature Reform Étterem - Zalaegerszeg

Egészséges, finom ételekkel várjuk Önöket Zalaegerszeg központjában az A la Nature Reform Étteremben. Főzőtanfolyamunkon megtanulhatják a hús-, tojás-, és tejmentes főzés tudományát. Az étterem emeletén masszázs és szauna garantálja a felfrissülést.

Seehof Maximillian - Balatonmagyaródon

Seehof Maximillian - Balatonmagyaródon

A Seehof Maximilián Tóvendéglő, étterem, apartman és camping a Kis-Balaton szívében található Balatonmagyaródon.

Tó-ka étterem - Zalaegerszeg

Tó-ka étterem - Zalaegerszeg

tó-ka étterem és panzió,Zalaegerszeg,kiváló ételek,menü, kényelmes, szobák,örzött parkoló,toka,to-ka,tóka,étterem,zeg,zala,Zala,rendezvények,panzió,visionweb.hu,webradler.ro

Tuti menü