Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Heves megye képes leírás - Étterem.tlap.hu
részletek »

Heves megye - Étterem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: etterem.tlap.hu » Heves megye
Keresés
Találatok száma - 18 db
Arany Trófea Étterem - Eger

Arany Trófea Étterem - Eger

A Hotel Arany Trófea 2002-ben épült Eger város közponjában, így a szállóvendégek a belváros minden kulturális és szórakoztató programját könnyen elérhetik. A 20 fős különterem konferenciák, családi összejövetelek lebonyolítására alkalmas.

Csobogó Étterem - Szilvásvárad

Csobogó Étterem - Szilvásvárad

Egy Étterem szilvásváradon ami vad-és halételekre van specializálódva

Excalibur Lovagi Étterem - Eger

Excalibur Lovagi Étterem - Eger

Excalibur középkori lovagi étterem - Eger, Érsekkert 1

Fehérszarvas Vadásztanya - Eger

Fehérszarvas Vadásztanya - Eger

A Fehérszarvas Vadásztanya a hal- és vadínyencek titkos találkozóhelye. Az érkező vendéget itt jeges palackból töltött, zamatos vadkörtepálinkával kínálják, hogy étvágya biztosan megjöjjön a tejfölös vadmalaclevesre, vagy a hutai szarvasfilére. A tanya közepén ősi áldozati oltárra emlékeztető, faszénparázzsal táplált, nyílt tűzhely áll. Ezen készül a vendég szeme láttára a frissen sült vasalt bélszín, és a többi ínyencség. Mindehhez járulnak a borvidék nemes italai. A házigazda, Konkoly György apró figyelmességei, s a kitűnő sramli-, szalon- és jazz zene teszik emlékezetessé az itt töltött órákat. Nagy gondot fordítunk az étel-és italválaszték harmónikus kiválasztására. Nálunk úgy a hazai mint a nemzetközi konyha specialitásai egyaránt megtalálhatóak. Természetesem lokálpatrióták vagyunk abban az értelembem, hogy borvidékünk legkiválóbb borászatainak termékeiből igen széles választékkal rendelkezünk.

Giardinetto D'Italia - Gyöngyös

Giardinetto D'Italia - Gyöngyös

Éttermünket 2000. augusztusában nyitottuk meg Gyöngyös belvárosában, a város szimbólumaként álló Huszár szobor mögötti kerthelységben. A belső tér kialakításánál törekedtünk arra, hogy a zöld övezet adta lehetőségek kihasználása mellett egy meleg, otthonos, mediterrán belső teret alakítsunk ki. Üvegfallal körbevett télikertünk, valamint abból nyíló galériánk és nem dohányzó belső termünk 100 fő befogadásásra alkalmas. Nyáron szabadtéri grillezés, hangulatos élőzene és mediterrán vacsoraestek szinesítik éttermünk kínálatát. Nagy hangsúlyt fektetünk éttermünk fejlesztésére, megújításásra, hogy vendégeink Itália "nagy pizzájának" egy újabb szeletét izlelhessék meg, ha betérnek hozzánk. Éttermünk kialakításánál és étlapunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy minden az olasz életérzésről és konyhaművészetről szóljon, de mégis újat nyújtsunk a hozzánk betérőknek. Udvarias kiszolgálással, finom olasz ételekkel és italokkal várjuk kedves vendégeinket.

Gróf Koháry Étterem - Gyöngyös

Gróf Koháry Étterem - Gyöngyös

A nyári szünetben vállaljuk gyermekek étkeztetését! Gróf Koháry Étterem

Hotel Senator-Ház - Eger

Hotel Senator-Ház - Eger

A Hotel Senátor-Ház Eger egy XVII. században épült barokk szálloda, mely nemzetközileg is elismertté vált a minden igényt kielégítő hangulatos szobáival, boltíves termeivel, nyáron hangulatos teraszával, élőzenével, különleges szolgáltatásaival. A Hotel Senator-Ház étterme, kávéháza Eger mediterrán hangulatú főterén, a Dobó téren található. Étlapján magyaros, nemzetközi, vegetáriánus ételek egyaránt megtalálhatók. Évente ismétlődő népszerű programjaink közé tartozik az Egri Bikavér ünnepe Szent Donát napján, szervezett borvacsora estek híres egri borászokkal, valamint a Márton napi lakoma. Az étterem tökéletes helyszín esküvők, állófogadások, családi és céges rendezvények, sajtófogadások lebonyolítására.

Hotel Szent István Eger*** - Étterem

Hotel Szent István Eger*** - Étterem

A Hotel, a nagy történelmi múltú, műemlékeiről, gyógyfürdőjéről, borairól híres városban, Egerben található. Visszautal Eger múltjára a hotel-komplexum alatt húzódó alagútrendszer, amely bár nem a török időkből származik, mégis képes a régmúlt korok hangulatát felidézni.

Hirdetés
Korona Club - Eger

Korona Club - Eger

KORONA CLUB 100 f´le coctail, h´zis ´telek,idegenvezet´s, szol´d ´rak, nyitvatart´s 0-24 ´r´ig

La Contessa Kastélyhotel**** - Szilvásvárad, Erzsébet étterem

La Contessa Kastélyhotel**** - Szilvásvárad, Erzsébet étterem

A több száz esztendős múlttal rendelkező kastély épületében kialakított La Contessa Kastélyhotel**** rég eltűnt idők eleganciáját és nyugalmát kínálja, Egertől mindössze 25 km-re fekvő Szilvásváradon. A kastély elegáns a'la carte étterme az Erzsébet étterem, mely az utolsó nemesi tulajdonos, Pallavicini Alfonz Károly őrgróf lányáról kapta a nevét. Az étterem finom eleganciáját hivatott közvetíteni a hófehér, hímzett damaszt terítő és a különleges formájú csontszínű (bone china) Villeroy &Boch "La Scala" étkészlet és evőeszköz, valamint a szintén Villeroy poharak. A magasan képzett és speciálisan tréningezett pincérek néhány letűnt hagyományt is újraélesztenek, melyek kiválóan illeszkednek a kastély hangulatához, mint pl. a fehér kesztyűben történő felszolgálás. Az étlapon megtalálhatóak a környékre jellemző ízek, s a modern konyhával ötvözve, újrafogalmazva a magyaros íz világ is megjelenik. Rácz Gábor, a szálloda séfje nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a környékbeli termelőktől friss alapanyagok kerüljenek a Vendégek asztalára. Természetesen nem hiányozhat az étlapról a környékre leginkább jellemző két ételféleség: a friss pisztráng és a szarvasgomba sem.

Magtár Fogadó - Noszvaj

Magtár Fogadó - Noszvaj

A Thummerer Pince turisztikai kínálatát sikerült bővítenünk a Magtár Fogadóval. Vendégeinknek szálláslehetőséget, hangulatos éttermet és szezonban állandó nyitva tartású borkóstolási lehetőséget kínálunk.

Malomudvar Étterem

Malomudvar Étterem

A Malomudvar Étterem Cukrászda és Rendezvényház három ütemben nyitotta meg kapuit a kedves vendégek előtt. A Malomudvar Cukrászda 2006 augusztusában nyitott, a Kismalom Cukrászda Gyöngyös belvárosában a Kossuth utcában 2006 januárjában, míg éttermünk és rendezvényházunk 2006 májusában. A nagyvolumenű beruházásból még egy ütem hátra van, cégünk tulajdonosainak nagyszabású terve a volt malom épületében egy 4* szállodai beruházás megvalósítása. Örömmel tudatjuk, hogy projektünk a tervezési fázison túljutott.

Merengő Vendéglő - Eger

Merengő Vendéglő - Eger

A hangulatos elnezevésű vendéglőnk a strand és az uszoda közelében magyaros konyhával,széles választékkal 10-21 óráig várja kedves vendégeit Egerben a maklári utca 74. szám alatt.

Mr Csülök - Hatvan

Mr Csülök - Hatvan

Mr. Csülök étterem, A hagyományos magyar ízek háza, csülök ételek, rendezvényhelyszín Hatvan, Hatvan város, hatvani étterem, rendezvényszervezés, esküvők, céges rendezvény, céges rendezvényhelyszín, csülök

Nosztalgia Bár - Eger

Nosztalgia Bár - Eger

Ha valakit Eger történelmi belvárosa megérintett, annak a városnéző séta fáradalmait érdemes a múlt üzenetét hordozó,Szépasszony-völgyben található finoman elegáns Noztalgia étteremben kipihennie. Ilyenkor nyáron nincs is annál kellemesebb, frissítőbb érzés,mint a külvilág szeme elől elzárt árnyékos teraszon megpihenni. A történelmi környezet, a különleges hangulatú pincék adják meg az itt elfogyasztott reggeli, ebéd vagy vacsora alaphangulatát. Mindehhez szépen illik a pincérek udvarias, szakszerű, vendégközpontú kiszolgálása, illetve az étlap megnyerően széles körű kínálata. A vendéglátóhely hosszú távra rendezkedett be, így a hely eleganciájához, színvonalas szolgáltatásához képest az árak kedvezőek. Legfontosabb célkitűzésünk, hogy a hozzánk betérő minden kedves Vendég a lehető legnagyobb elégedettséggel távozzon tőlünk. Igyekszünk minden igényt kielégíteni ami a kulináris élvezeteket illeti.

Tuti menü