Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csongrád megye képes leírás - Étterem.tlap.hu
részletek »

Csongrád megye - Étterem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: etterem.tlap.hu » Csongrád megye
Keresés
Találatok száma - 20 db
Ág Étterem - Balástya

Ág Étterem - Balástya

Az Ág Étterem finom ételekkel és italokkal várja vendégeit Balástyán, közel szegedhez, Ópusztaszerhez és Kiskunmajsához. Heti menü és A'La Carte étkezés éppúgy lehetséges, mint céges és családi rendezvények megtartása.

Bajor Söröző és Étterem - Szeged

Bajor Söröző és Étterem - Szeged

HBH Bajor Étterem Szeged, HBH, bajor, sorozo, sör, étterem, etterem, szeged, szeged söröző, HBH Étterem

Brnoi Étterem - Szeged

Brnoi Étterem - Szeged

Átrium Étterem és Pizzéria - Brnoi Étterem és Söröző

Hirdetés
Forró Fogadó - Szeged

Forró Fogadó - Szeged

Étterem - Panzió - Kemping Szeged mellett, Röszkén, az M5 autópálya csomópontjánál, a határátkelőtől 3 km-re.

Hóbiárt Bisztró és Pizzéria - Szeged

Hóbiárt Bisztró és Pizzéria - Szeged

A szegedi Hóbiárt konyháján már hajnalban rotyog a fazék, hogy nyitásra friss étel kerüljön a vendégek tányérjára. Minden ételt hagyományos módon készítünk el, pont úgy, ahogy azt nagyanyáink is tették. Levesek, főzelékek, frissen sültek, rakott és csőben sült étkek, flekkenek, raguk és tokányok, húsmentes ételek, tésztafélék és pizzák széles kínálatával várjuk a magyaros és mediterrán konyha kedvelőit. Nem használunk színezéket, se tartósítószert, sőt félkész alapanyagokat vagy vízzel összekeverhető porokat sem. A burgonyapüré burgonyából, a sajtkrém sajtból készül, mert mi is így szeretjük. Ha ebédedet otthon szeretnéd elfogyasztani, rendelj tőlünk weboldalunkon keresztül!

Kék Csillag Étterem - Szeged

Kék Csillag Étterem - Szeged

Kék Csillag Étterem és Bálterem - Szeged. Vasárnapi svédasztal, rendezvények, lakodalmak, szülezésnapi party, ballagási ebéd, céges és családi rendezvények. Rendezvény, ballagás, lakodalom, esküvő, Kék Csillag Bálterem Szilveszter 2007, Kék Csillag Bálterem Ballagás 2007, Kék Csillag Bálterem rendezvény árak 2007, Kék Csillag Étterem Itallap árak 2007, Tisza Party 2007

Korona Étterem

Korona Étterem

A weboldal a Korona Étterem s a hozzá kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások gyüjtő aoldala. korona éttere korona konferencia központ vivin catering and party service vivin esküvő és rendezvényszervező iroda

Lugas Vendéglő Szeged

Lugas Vendéglő Szeged

A szegedi vendéglátásban Lugas névre keresztelt vendéglő már több évtizede jelen van. Kezdetben mint presszó-cukrászda működött nagy népszerűségnek örvendve. Négy éve alakukt át melegkonyhás vendéglővé, s 2 éve üzemeltetjük családi vállalkozásként ezt a kertvárosi kisvendéglőt. Egy olyan vendéglőt álmodtunk, amely feleleveníti a méltatlanul elfeledett kisvendéglős hangulatot, ám mégis figyelembe veszi, s követi a mai kor igényeit. Lugas Vendéglő Az elmult időszakban folyamatos átalakuláson ment keresztül a vendéglő, s tart még mindig, hogy vendégeink elégedetten mondhassák majd: jól éreztük magunkat!

Matusalem Cafe - Szeged

Matusalem Cafe - Szeged

Matusalem caffe - Minden ízében, ahogy kívánja! Legyen a vendégünk!

Tuti menü