Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Baranya megye képes leírás - Étterem.tlap.hu
részletek »

Baranya megye - Étterem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: etterem.tlap.hu » Baranya megye
Keresés
Találatok száma - 17 db
Ametiszt Étterem Harkány

Ametiszt Étterem Harkány

Az Ametiszt Hotelhez tartozó étterem Harkány főutcáján található a Kossuth L u. 50 szám alatt. Kerthelyisége a szálloda pázsitos, növényekkel teli, üde, zöld kertjére néz. Üdülési csekket, ételutalványokat elfogadunk. A tradicionális polgári értékrendet követő étterem a magyar konyha képviselője. Az öreg platánok hűsítő lombja alatt élvezheti a helyi jellegzetes ételeket és a környék fehér- és testes vörös borait. Egy hangulatos ebéd vagy vacsora alkonyatkor a kertben páratlan élményt nyújt a gasztronómia szerelmeseinek.

Amstel Hotel és Étterem - Pécs

Amstel Hotel és Étterem - Pécs

Amstel Hotel és Étterem *** - Családi hétvége, rendezvényszervezés, étterem, üdülés, kikapcsolódás

Aréna Étterem - Dunaszekcső

Aréna Étterem - Dunaszekcső

Arena, Étterem, panzió, camping, kemping

Elefántos Étterem - Pécs

Elefántos Étterem - Pécs

Elefántos étterem és pizzéria Pécs belvárosában. Fatüzelésű kemencében sütött pizza friss, olasz alapanyagokból eredeti, olasz recept alapján.

Görbe Pince Étterem - Villánykövesd

Görbe Pince Étterem - Villánykövesd

A Hotel Cabernet Villánykövesden, közvetlenül a műemlékileg védett háromszintes, hangulatos pincesor mellett várja a Villányban szállást kereső vendégeket. A szálloda alatt található hangulatos pinceétteremben lehetősége nyílik a Villányi Borvidékre látogató, gasztronómiára fogékony vendégeknek megismerkedni a vidék ízeivel, valamint családi pincészetünk boraival és desszert-borkülönlegességeivel is. A pinceétterem kiváló színhelyül szolgál borkóstolók és nagyobb szabású borvacsorák, szüreti mulatságok megrendezéséhez, vagy akár egy romantikus vacsora elfogyasztásához is. Az étteremhez egy bortrezor és egy kisebb borospince is csatlakozik, ahol saját családi pincészetünk kiváló borait őrizzük, melyek megkóstolására a szállodába látogató vendégeknek is lehetősége nyílik.

Hargita Étterem Hidas

Hargita Étterem Hidas

2001. október 23-a óta állunk rendelkezésére mindazoknak, akik nyugodt körülmények között, kulturáltan szeretnék étkeinket megkóstolni. Rendezvényeink között megtalálhatók a lakodalom, születésnap, évforduló, ballagás, osztálytalálkozó, különböző bemutatók és más lehetőségekre is nyitottak vagyunk. Étlapunkon szerepelnek hagyományos ételek, házias, magyaros ízvilággal, de egyedi, saját ételeket is találhatnak a kedves vendégek. Minőségi hidegtálainkkal, és salátáinkkal osztatlan elismerést vívtunk ki széles körben. A közétkeztetés keretében ellátjuk a helyi iskolát, óvodát, és az idősek napközi otthonát. Tevékenységi körünkhöz 2002-től hozzá tartozik, hogy fiatal, gyakorló szakácsoknak és pincéreknek nyújtunk segítséget, adjuk meg szakmájukhoz a gyakorlati alapot. Éttermünk is bekapcsolódott az országos Torkos Csütörtök kezdeményezésbe. Ennek sikere kapcsán egy évben többször is félpénzes napot tartunk, amikor szinte minden ételünk fél áron kerül terítékre.

Hirdetés
Monarchia Gastro Pub

Monarchia Gastro Pub

Monarchia Gasztro Pub Pécs Rókusalja utca Söröző Étterem Pub

Pezsgőház Étterem - Pécs

Pezsgőház Étterem - Pécs

Szeretettel üdvözöljük Pécs egyik leghangulatosabb éttermének honlapján!

Piknik Étterem - Komló

Piknik Étterem - Komló

Piknik étterem, házias ízek!

Robinson Étterem - Harkány

Robinson Étterem - Harkány

Étterem, Harkány, Robinson, Robinson-Étterem Harkány, Étel, Ital, specialitás, vendéglátás, harkányi strandfürdő, harkányi gyógyfürdő

Susogó Étterem - Pécs

Susogó Étterem - Pécs

A Susogó étterem egy, elegáns, harmonikusan berendezett különleges vendéglő Pécsett a Mecsek oldalban. Egyedi francia és olasz konyhával, speciális ételekkel, minőségi kiszolgálással, várja leendő vendégeit.

Tuti menü